Новини
Бренд Kia і Корпорація «УкрАВТО» стали партнерами «Українського автомобільного форуму 2018»

Бренд Kia і Корпорація «УкрАВТО» стали партнерами «Українського автомобільного форуму 2018»

2018-12-13

15 листопада у Львові відбудеться другий «Український автомобільний форум», присвячений питанням розвитку автомобільної промисловості в Україні, інноваціям та роботі з персоналом в автомобільній галузі. Бренд Kia і Корпорація «УкрАВТО» стали технічними партнерами форуму, забезпечивши гостям трансфер на електромобілях і гібридах.

Незважаючи на турбулентність останніх років автомобільна галузь, як роздрібна торгівля, так і виробничий сектор, є одним із найбільш значущих секторів української економіки, який забезпечує зайнятість значної частини громадян і має великий потенціал для зростання. 

Вже другий рік поспіль «Український автомобільний форум» збирає топ-менеджерів українських і закордонних автомобільних компаній, потенційних інвесторів і представників органів влади, виступаючи в ролі майданчика для вироблення виваженої політики розвитку автомобільної галузі, укладання угод тощо.

Бренд Kia і Корпорація «УкрАВТО» виступлять технічними партнерами форуму, забезпечивши гостям і учасникам еко-трансфер на борту електромобілів Kia Soul EV, а також гібридних кросоверів Kia Niro. Відкривши для себе сегмент «зелених» автомобілів з дебютом Kia Niro у минулому році, Корпорація «УкрАВТО», а також дистриб'юторська компанія «Фалькон-Авто», мають намір і далі виводити на ринок нові моделі (зокрема Kia Soul EV), а також сприяти розвитку інфраструктури.

Відзначимо, що гості «Українського автомобільного форуму 2018» також першими в Україні побачать нове покоління Kia Ceed, продажі якого стартують в Україні вже в листопаді.

Open Chat